Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Nieuws Directie wijziging bij ASV-Services BV

Nieuws Directie wijziging bij ASV-Services BV



De directie van ASV-Services BV is per 1 maart 2020 gewijzigd. Albin van Antwerpen neemt de volledige bedrijfsvoering over van ASV-Services BV.



Nieuwe directeur

Albin van Antwerpen is vanaf 1 maart 2020 volledig eigenaar van ASV-Services BV. Albin heeft in 2015 samen met Aalt van der Velde en Richard Soelman ASV-Services BV opgericht. Aalt kreeg in 2017 een goede baan aangeboden in loondienst en heeft daar in goed overleg voor gekozen. Richard Soelman is begin 2020 in goed overleg gestopt om zijn pijlers op andere projecten te richten. Inmiddels heeft een succesvolle overdracht plaatsgevonden. “Bij ASV-Services BV werken mensen die gepassioneerd met hun werk bezig zijn en daardoor wordt een constante werkflow gecreëerd. Daarom blijven klanten komen en blijft ASV-Services BV continue groeien. Toen het moment kwam om alleen als eigenaar van ASV-Services BV verder te gaan heb ik dan ook geen moment getwijfeld!”, aldus Albin van Antwerpen.



HV-Turbo Compressoren

Albin van Antwerpen heeft een lange historie met Turbo Compressoren voor beluchting van bijvoorbeeld waterzuiveringen. De HV-Turbo Compressoren in de Benelux werden eerst door Albin onderhouden en gereviseerd voor HV-Turbo Nederland BV dat later door Siemens Nederland NV werd overgenomen. In 2013 werd Van Antwerpen Onderhoud & Revisie opgericht om vervolgens in 2015 samen te gaan met twee andere bedrijven. ASV-Services BV werd opgestart. Inmiddels is ASVServices BV ontwikkeld tot een totaalpartner voor waterzuiveringen en industrieën, van directe verkoop en onderhoud tot nieuwbouw en advies.



ASV-Services BV, uw totaalpartner

ASV-Services BV ís een totaalpartner voor waterzuiveringen en industrieën en heeft dat de afgelopen jaren bewezen. Sinds de oprichting van ASV-Services BV in 2015 is de samenwerking met Howden uitgebreid en is ASV-Services BV officieel handelsvertegenwoordiger- en servicepartner Benelux geworden voor Howden. Door korte communicatielijnen te behouden, innovatief en service gericht te zijn, kan ASV-Services BV de kwaliteit waarborgen die klanten gewend zijn. ASV-Services is gespecialiseerd in Turbo compressoren, Roots-Blowers, Clamp-on flowmeting, Monsternamekasten en Debietmeters voor verkoop en onderhoud, maar tevens bieden we alle producten aan via onze verhuurafdeling.



www.asv-services.nl

+31 (0)521 571519