Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Altijd van binnen naar buiten

Stel je eens voor: je gaat als monteur aan de slag bij een installatie die zich in een Detos behuizing bevindt. Het probleem met de installatie is snel verholpen, maar nu zit je zelf met een probleem: de deur is dichtgevallen! Gelukkig hebben onze Detos behuizingen daar een oplossing voor!

 

De deuren van onze behuizingen beschikken namelijk over goed zichtbare panieksluitingen. Een panieksluiting is een metalen verticale stang aan de binnenzijde van de deur, die het mogelijk maakt om te allen tijde de deur van binnenuit te openen. In deze verticale stang zit de deursluiting. Door middel van het indrukken van de knop open je als het ware de deurkruk vanuit de binnenzijde.

 

Altijd zichtbaar

Zoals te zien op de afbeelding, zijn de panieksluitingen in onze behuizingen voorzien van een ‘push pad’ in een fluoriserende kleur. Dit is de knop waarmee de deur gemakkelijk geopend kan worden. Door de kleur is deze knop altijd zichtbaar en vindbaar, ook in het donker. Bij lichte druk op de knop gaat de deur al open.

 

Naast panieksluitingen zijn er nog veel meer extra inbouwmogelijkheden die toegevoegd kunnen worden aan het Detos systeem. Bekijk hier deze mogelijkheden. Wil je meer weten over de panieksluitingen of de mogelijkheden van onze behuizingen? Neem dan gerust eens contact met ons op.