Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

WATSON-MARLOW IS VERHUISD

WATSON-MARLOW IS VERHUISD



Watson-Marlow groeit en wil zijn service in de Benelux verder versterken. Daarom hebben we op 27 januari 2020 onze intrek genomen in een nieuwe vestiging. U kunt Watson-Marlow Benelux nu vinden ten zuiden van Rotterdam op het adres Oslo 9 in 2993 LD Barendrecht.



Sterke groei en evolutie

Watson-Marlow vestigde zich 25 jaar geleden in Rotterdam als verkooppunt met een beperkt aanbod. Ondertussen is er veel veranderd. We zijn nu ook het hoofdkantoor voor België en we bieden veel hoogwaardige oplossingen voor o.a. de (bio)farmaceutische industrie, de chemische industrie, de levensmiddelenindustrie en de waterzuiveringsmarkt.



Service verder versterken

Watson-Marlow maakt graag een verschil op vlak van service. De sectoren waarin wij werken eisen een hoge ‘Return on Investment’, een lage ‘Total Cost of Ownership’, betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud. De verhuizing maakt het mogelijk om te blijven groeien en tegelijk een prima service te garanderen.



Nieuw telefoon- en faxnummer

Door al deze ontwikkelingen is de naam van Watson-Marlow ook gewijzigd naar Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG). Ook het telefoon- en faxnummer is gewijzigd.

  • Telefoonnummer: +31 (0)85 536 00 10

  • Faxnummer: +31 (0)85 536 00 11


Klaar voor de toekomst!

Met deze verhuizing zijn we klaar om onze klanten nog beter van dienst te zijn en een antwoord te bieden aan alle uitdagingen die onze klanten in de toekomst voor ons hebben.



U kunt meer dan ooit rekenen op Watson-Marlow Fluid Technology Group!