Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Dutair op de Aquatech Amsterdam 2019

Dutair op de Aquatech Amsterdam 2019 met turboblowers, zijkanaalblowers en centrifugaal ventilatoren



Zoetermeer, 30 spetember 2019 - Al meer dan 30 jaar is Dutair een enthousiast deelnemer aan de Aquatech Amsterdam. Als vanzelfsprekend zal Dutair niet ontbreken op de 2019 editie. De beurs opent haar deuren van 5 tot en met 8 november in de Amsterdam RAI. De specialisten van Dutair vindt u in hal 11, stand 209. Zij zullen ervoor zorgen dat uw kennis op het gebied van druk en vacuüm weer helemaal up-to-date is. Bijvoorbeeld over het indrukwekkende assortiment van ultra efficiënte turboblowers. De complete range telt inmiddels meer dan 70 verschillende modellen. Het is een unicum dat een fabrikant zoveel keuzemogelijkheden biedt. Met een debiet van 140 Nm3/h tot 26.000 Nm3/h en een druk bereik van 200 tot 4.000 mbar is het haast ondenkbaar dat Dutair geen antwoord heeft op uw beluchtingsvraagstuk. Zoals gebruikelijk heeft Dutair op de stand de mogelijkheid een 56 kW turboblower live aan u te demonstreren. 



Het assortiment van Dutair bestaat uit meer dan alleen turboblowers. Dutair levert ook zijknaalablowers en centrifugaal ventilatoren. De Dutair zijkanaalblowers worden direct aangedreven door een elektromotor of uitgevoerd met een vrij aseinde. Optioneel zijn onder andere gasdichte en verhoogt explosieveilige uitvoeringen leverbaar. De compacte bouw maakt dat deze blowers vele toepassingen hebben. Dutair zijkanaalblowers zijn bij uitstek geschikt voor frequentieregeling. Hiermee is een debiet van 2.000 Nm3/h en een verschildruk van 700 mmbar te realiseren. De productlijn Dutair centrifugaal ventilatoren biedt eveneens een grote variëteit aan mogelijkheden. De continu hoge kwaliteit en solide bouwwijze maakt dat deze ventilatoren zeer geliefd zijn bij onder andere machinebouwers. Dutair centrifugaal ventilatoren zijn met name geschikt als middel druk of hoge druk ventilator. Met frequentieregeling zelfs in te zetten als zeer hoge druk ventilator.



Dutair is een merk van Sjerp & Jongeneel B.V., dat sinds 1929 actief is in elektrotechniek en pompen. Dutair maakt blowers en ventilatoren voor lucht en gas. In de productontwikkeling gaan jarenlange expertise en conventionele techniek hand in hand met de modernste software, materialen en elektronica. Het magazijn te Zoetermeer telt meer dan 1.500 verschillende voorradige modellen en accessoires. Omdat standaard niet altijd past worden ook maatwerkoplossingen geboden voor klant specifieke wensen. 



Meet informatie vindt u op: www.dutair.com