Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Composiet in infrastructuur en constructie: goede match!

Composiet in infrastructuur en constructie: goede match!

 

Er zit veel potentie in de composiettechnologie. Zeker in relatie tot infrastructurele en constructieprojecten. Bij Poly Products werken we daarom continu aan innovaties voor de toepassing van composiet in deze sectoren.

 

Het lage gewicht, de sterkte van het materiaal en het duurzame karakter. De vele voordelen van composiet maken het materiaal uitstekend geschikt voor uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld in de infrastructuur. Denk hierbij eens aan grote luifels, gevels, bruggen en behuizingen.

 

In het magazine AVK, editie februari 2020, lees je alles over de voordelen van de toepassing van composiet in deze sectoren. Uiteraard kun je ook direct met je vragen bij ons terecht. Wij denken graag mee over een passende oplossing voor jouw project!

 

Ontdek hier de voordelen van Poly Products in de architectuur en industrie.

https://www.polyproducts.nl/portfolio/architectuur/

https://www.polyproducts.nl/portfolio/industrie/

 

Facebook:

Het lage gewicht, de sterkte van het materiaal en het duurzame karakter. De vele voordelen van composiet maken het materiaal uitstekend geschikt voor uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld in de infrastructuur. Ontdek er alles over op onze website!

#PolyProducts #composiet #industrie #architectuur #infrastructuur #constructie

 

Twitter:

Composiet is dankzij verschillende eigenschappen perfect toe te passen in de industrie en infrastructuur. Hoe? Ontdek op onze website wat Poly Products kan betekenen voor deze sectoren.

#PolyProducts #composiet #industrie #architectuur #infrastructuur #constructie

 

LinkedIn:

In het magazine AVK lees je alles over de voordelen van de toepassing van composiet in de industrie en infrastructuur. Wat kan Poly Products betekenen voor jouw project in deze sector? Je ontdekt het op onze website.

#PolyProducts #composiet #industrie #architectuur #infrastructuur #constructie