Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Field Xpert SMT77 voor Zone 1

Field Xpert SMT77 voor Zone 1



Mobiele instrumentconfiguratie in explosiegevaarlijke omgeving


 Gemakkelijke bediening en vooraf geïnstalleerde stuurprogramma’s

De Field Xpert SMT77 van Endress+Hauser is een eenvoudig te bedienen en aanraakgevoelige tablet die wordt geleverd met een uitgebreide vooraf geïnstalleerde instrumentbibliotheek waarmee het vinden en installeren van de juiste software componenten, dat vaak veel tijd en moeite kost, niet meer nodig is. Een speciale functie van de Field Xpert SMT77 is de ‘play knop’. Als deze wordt ingedrukt dan zal het juiste stuurprogramma worden geladen en automatisch een verbinding met het instrument worden opgebouwd. Niets kan sneller of eenvoudiger!



Instrumentconfiguratie in explosiegevaarlijke omgeving (Zone 1)

De nieuwe, krachtige industriële tablet pc voor instrumentconfiguratie, Field Xpert SMT77 kan in  explosiegevaarlijke gebieden (Zone 1) worden gebruikt. Het heeft een 10,1-inch scherm met een batterijlevensduur van maximaal 5 uur. De tablet is in bijzonder geschikt voor inbedrijfstelling en onderhoud van veldinstrumenten met een digitale communicatie interface en stelt u in staat om eenvoudig het werk te documenteren en te beheren.



Laatste software via online updates

Field Xpert SMT77 heeft een moderne, intuïtieve gebruikersinterface en biedt online updates op basis van een veilige, industriële standaard Microsoft Windows omgeving.



Diverse protocollen ondersteund

De tablet biedt ondersteuning voor HART, PROFIBUS DP/PA, FOUNDATION Fieldbus, Modbus en de Endress+Hauser serviceprotocollen CDI, ISS, IPC en PCP. De instrumenten kunnen direct via een geschikte interface, modem of intelligente gateway, worden aangesloten. Dankzij de open integratie technologie kunnen in de toekomst overige protocollen eenvoudig worden ondersteund.



Uitgebreide instrumentbibliotheek De instrumentbibliotheek van de SMT77 beschikt over meer dan 2700 instrument- en communicatie stuurprogramma’s voor Endress+Hauser en apparatuur van derden waarmee vrijwel alle HART en FOUNDATION Fieldbus instrumenten onmiddellijk kunnen worden geconfigureerd. Aanvullende stuurprogramma's (DTM's) van derden kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. Als een instrument stuurprogramma ontbreekt kunnen de basisfuncties van het bijbehorende instrument nog steeds worden geconfigureerd door middel van een generieke HART of PROFIBUS profiel stuurprogramma.



Voordelen van Field Xpert SMT77:


  • Instrumentconfiguratie in Ex Zone 1 in combinatie met Zone 1 gecertificeerd interface.

  • Geen software installatie

  • Instrument stuurprogramma’s worden snel gevonden dankzij de grote, vooraf geïnstalleerde instrumentbibliotheek

  • Eenvoudig gebruik via een intuïtieve aanraakgevoelige bedieningsinterface

  • Snelle en eenvoudige inbedrijfstelling en instrument diagnose dankzij de automatische           one-click verbinding

  • Gegarandeerde up-to-date software via eenvoudige internet updates

  • Verzekerd van geoptimaliseerde onderhoudswerkzaamheden door het uitvoeren van Heartbeat Technology Verificatie, inclusief documentatie


Meer informatie: www.nl.endress.com/SMT77